facebook

linkedin

kontakt

En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start

Netværk

Virksomheder sidder inde med viden og kompetencer inden for deres område, og derudover har de en netværk i deres daglige virke. Nye job bliver løbende skabt, men ofte bliver de ikke skabt, før behovet er blevet bevist. Det at starte på noget nyt kan være svært for mange. Derfor er det muligt at tilknytte en mentor til undervisning og prakikforløb, som støtter personer til at få et godt udbytte af forløbet, og som giver virksomheden lyst og mod på at ansætte en ny medarbejder.

Netværk er meget vigtigt for ens muligheder for at finde et nyt job. Mange stillinger bliver ikke slået op, men besættes direkte ved netværk. Derfor er det vigtigt at have et netværk og gøre brug af det. Det er også vigtigt at øge ens netværk, så det bliver større, og være mere åben i at bruge det. I forhold til at være jobsøgende er det meget vigtigt, at man konkret kan definere, hvad man søger, da det ellers kan virke lidt for upræcist, og ens søgning derfor ikke virker efter hensigten. Brug af sociale medier kan også hjælpe med at skabe et større netværk og skabe resultater både i bekræfelsen af en som person, men også i sociale sammenhæng.

At bruge f.eks. Facebook som medie til jobsøgning kan være meget grænseoverskridende, og ikke alle hverken kan eller har lyst, men flere og flere, som har brugt det, får gennem dette sociale medie også jobtilbud eller mulighed for en praktikplads, som kan ende med et job, eller om ikke andet et endnu større netværk, der gør muligheden for at finde ønskejobbet større.

Ledige stillinger og praktikmuligheder lige nu: se under Job & Praktik

En mentor kan tilknyttes i forbindelse med et job i en virksomhed, i et praktikforløb eller i forbindelse med undervisning.