facebook

linkedin

kontakt

En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start

Kurser og Undervisning

Undervisningen henvender sig fortrinsvis til ledige eller unge, der skal i gang med at lære noget nyt inden for kontorfaget.

Der køres løbende med undervisning, og der er følgende muligheder:

Kom i gang med Administration og salg

Der bliver set på alm. arbejdsgange i små og store virksomheder. Hvordan økonomi og salg hænger sammen, og hvordan dokumentation og salg fungerer i praksis. Vi ser på CMS og mobil-administration... hvad er det, hvad er det godt for, og hvordan bruges det? Vi gennemgår både det mere teoretiske, men også det mere praktiske i hvordan det fungerer og hvordan man bruger det i det daglige i administrationen. Hvad er salg, hvornår er det salg, og hvad er forbundet med salg, administration og bundlinje. Nogle vigtige regler for salg, markedsføring, fakturering og meget mere bliver gennemgået.

.

Pris pr. uge kr. 3.875,- inkl. moms (3100,- ex. moms) pr. deltager. Kurserne starter løbende op hver 2. mandag. Kurset kan bestilles til 4-13 ugers varighed.

Underviser er Pia Eilert, daglig leder af Regnskabsassistancen og TurnUP.

Moderne administration i små og mellemstore virksomheder

CMS og mobil-administration... hvad er det, hvad er det godt for, og hvordan bruges det? Vi gennemgår både det mere teoretiske, men også det mere praktiske i, hvordan det fungerer, hvordan man bruger det i det daglige i administrationen og i virksomheden som helhed. Bl.a. fortælles der om vagtplaner, meddelser og grupper via e-mail og sms til kunder og medarbejdere, lønsedler via e-mail og sms, timeregistrering via mobil, samspil mellem opgaveløsning, timeregistrering, fakturering og meget mere.

Pris kr. 2.000,- inkl. moms (1600,- ekskl. moms) pr. deltager.Ring og hør, hvornår næste dagskursus starter. Underviser er Pia Eilert, daglig leder af Regnskabsassistancen og TurnUP.

Følg et lynkursus på 2 dage

hvor der er tale om ren undervisning i forhold til kontor og regnskabsjob og arbejdmarkdedsforhold i en ny tid i krise. Gennemgang af budget for private og virksomheder. Muligheder inden for flexjob og løntilskud bliver anskueliggjort med fordele og ulemper for både lønmodtagere og virksomheder i forhold til ansættelse på almindelige vilkår, bl.a. i forhold til de forhold der er på forskellige arbejdspladser. Gennemgang af hvad virksomheder ser på, når de søger nyt personale, samt de krav der ikke altid står i jobopslaget. Ring eller skriv for at høre, hvornår næste kursus starter.

Pris kr. 3.250,- inkl. moms (2.600,- ekskl. moms) pr. deltager.

Hold der varer over én uge

med praktiske opgaver, opgaveløsning og lektielæsning inden for regnskab, kontor og administration. Lær hvordan du laver QR koder, bruger din mobil som scanner. Du lærer at håndtere regneark og kontorprogrammer samt benytte OpenOffice og andre opensource-programmer. Indlæring i bogføring og afstemninger samt administrative arbejdsgange i en lille virksomhed. Hvordan man opdaterer en hjemmeside, samt lidt om CMS-systemer, online systemer og Google. Det er muligt at aftale forløb, der er længere, men så er det individuelt tilpasset.

Pris kr. 5.250,- inkl. moms (4200,- ekskl. moms) pr. deltager, ca. 10 på hvert hold Ring for at høre hvornår næste kursus starter, der er flere lærere tilknyttet holdet.

Krisetid i virksomheder, hvad betyder det for nye ansættelser?

Foredrag og undervisning i 6 timer med Pia Eilert, daglig leder af TurnUp.dk

Alle snakker om krise i både Danmark og udlandet, og vi hører om fremgang og krise på daglig basis, men hvad betyder det for jobsøgere, og hvad er den daglige hverdag i virksomhederne. Hvilke faktorer påvirker, om en virksomhed overlever, og hvad skal der tages højde for, når en virksomhed skal spare uden at spare sig selv ihjel, og hvad skal den være opmærksom på, når den skal vokse? Alt sammen set i forbindelse med virksomhedsoverlevelse, mulighed for ansættelser og det at se nye muligheder. Krisen har jo også gjort, at mange virksomheder ser nye veje og nye muligheder.

Pris pr. deltager kr. 2.000 inkl. moms (kr. 1600,- ekskl. moms) pr. deltager afholdes kun ved min. 10 deltagere

Individuelle forløb kan aftales med mulighed for praktik og mentorfunktion i en virksomhed.

Ca. 87 procent af de borgere, vi har haft gennem vores individuelle forløb, er kommet videre i job, uddannelse eller andet forløb.