facebook

linkedin

kontakt

En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start

En Ny Start

Om man er nystartet iværksætter eller har haft sin virksomhed i mange år, måske endda i generationer, ja, så har de det til fælles, at der nogle gange skal en ny start til. Det kan være hele virksomheden, som det kan være inden for nogle områder såsom nye produkter, produktioner, markeder, afdelinger og ansættelser. Fælles for en ny start er, at man begynder på noget nyt.

At starte noget nyt som virksomhed betyder meget for de mennesker, der står bag. Ikke kun for den enkelte, men også for dem der deltager og er med, og dem som står på sidelinien.

På denne side kan du finde nogle gode oplysninger og links til forskellige sider, som måske kan hjælpe dig til en god ny start.

www.TurnUp.dk

TurnUP er for den virksomhedsejer, der har nye mål og vil have mere vækst, fremgang og fremdrift i sit firma.

www.regnskabsassistancen.dk

Alt indenfor regnskab og assistance. Virksomheden startede 1. august 1998 og har siden serviceret og hjulpet små såvel som mellemstore virksomheder med at få styr på deres hverdag, økonomi og struktur.

www.talknuserne.dk

Er det hele gået i hårdknude, så er det tid til, at talknuserne kommer og hjælper med at finde hoved og hale i kaos, og finder nogle fornuftige løsningsmodeller. Talknuserne er under Regnskabsassistancen, og alle har over 18 års erfaring med at knuse tallene og få ryddet op i dem. Dette gør det nemmere at skabe en god struktur og komme med løsningsforslag til ledelsen. Daglig sparring til ledelse eller bestyrelse er en mulighed, som ofte er brugt.

www.lokaljob.dk

Lokaljob er en lille side, der henvender sig lokalt til de forskellige egne i Danmark, hvor man kan skrive hvad man mangler af arbejdskraft, privat som erhvervsmæssigt, og som omhandler alt fra efter skolejob, små opgaver i hjemmet eller i virksomheder som andre virksomheder/freelancere kan byde ind på, samt faste stillinger.

Det er også her, at virksomheder, som har en god medarbejder, de ikke vil af med, men som i en kort periode kan udlejes til andre interesserede, på siden eller i vores database kan lægge oplysninger, som vi så kan matche til fælles gavn for den virksomhed, som lige står og mangler en medarbejder i kort periode, som ikke lige står for at ansætte. Vi henviser og matcher kun; de faktiske forhold, regler m.m. står virksomhederne selv for, og vi kan ikke inddrages i nogen forhold hertil.