facebook

linkedin

kontakt

En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start
En ny start

Job & Praktik

Virksomheder sidder inde med viden og kompetencer inden for deres område, og derudover har de et netværk i deres daglige virke. Nye job bliver løbende skabt, men ofte bliver de ikke skabt, før behovet er blevet bevist. Det at starte på noget nyt kan være svært for mange. Derfor er det muligt at tilknytte en mentor til undervisning og prakikforløb, som støtter personer til at få et godt udbytte af forløbet, og som giver virksomheden lyst og mod på at ansætte en ny medarbejder.


Ledige stillinger og praktikmuligheder hos forskellige virksomheder lige nu:

Adm. & Salg, Køge 30 timer om ugen. Praktikperiode med henblik på fastansættelse, evt. i starten af løntilskud. Arbejdsopgaverne vil være reception og telefonpasning, administrative opgaver som bla. indeholder korrespondance, kalenderstyring, markedsføring, skriftligt materiale, brochurer, søgning af tilladelser og godkendelser, salg, mindre bogføring, mødebooking samt klargøring af og oprydning efter disse og mindre opgaver som opvask, småindkøb etc. Ansøgeren skal være god til dansk og engelsk, gerne tysk, i både skrift og tale, samt ferm til IT og mobiler og hurtig på pc.


Have- og altmuligmand M/K, Køge Praktik med mulighed for ansættelse med løntilskud. Opgaverne vil forgå forskellige steder, men max 8 km mellem stederne, som ikke nødvendigvis skal være samme dag. Mulighed for at man kan cykle på arbejde mellem stederne, så kørekort er ikke påkrævet. Arbejdsopgaverne vil være oprydning og vedligeholdelse både inde og ude. Der drejer sig om alt fra oprydning af skure og andre indendørs arealer, opsætning af spejle og stakit, maling af garage, græsslåning, flytning og omplantning samt fjernelse af planter, rensning af fliser, oprettelse af bede, småreparationer og vedligeholdelse.

Muligt for fleksjobbere at søge. Stillingen kan deles op mellem personer, så fra 15 timer og op til 30 timer.


Sælger Praktik med mulighed for fast stilling på 20 timer i Køge. Du er veltalende og holder dig til at sælge det, du skal og oversælger ikke. Du står selv for at finde dine kunder og foretage såvel opsøgende som telefoniske salg. Du vil komme til at sælge alt fra produkter, ydelser, ordninger, kurser, annoncer m.m.


Salg- og marketing-medarbejder Praktik med mulighed for fast stilling på 20 timer i Køge. Du kan lave hjemmesider og SEO, salg via hjemmesider, social salg og marketing. Det forventes, at du har erfaring med Google Analytics og Google Sense samt kan lave flere hjemmesider ad gangen, har styr på lovgivning inden for området og kan billedbehandle. Derudover er der krav om, at du kan lave links, sætte kontaktformularer op, kalendersystemer og booking samt webshops og bankmoduler til betaling på hjemmesider. Ligeledes vil der være tale om kanvassalg ca. 2 timer hver dag.


Vil du høre mere om nogle af overstående muligheder, er du velkommen til at skrive til info@en-ny-start.dk

En mentor kan tilknyttes i forbindelse med et job i en virksomhed, i et praktikforløb eller i forbindelse med undervisning.